Política de privacitat i protecció de dades

POLÍTICA DE PRIVACITAT

MAGDA GAYA, PSICOLOGIA I NEUROTERÀPIES es compromet a complir la seva obligació de mantenir en secret les dades de caràcter personal i el seu deure de tractar-les amb confidencialitat i, a aquests efectes, ha adoptat les mesures necessàries per evitar-ne l'alteració, la pèrdua, el tractament o l'accès no autoritzat, tenint en compte en tot moment l'estat de la tecnologia de conformitat amb el que preveu la legislació en matèria de protecció de dades de caràcter personal que sigui aplicable a l’Estat espanyol en cada moment.

MAGDA GAYA, PSICOLOGIA I NEUROTERÀPIES es compromet a garantir el dret a l’oblit, el dret a la portabilitat i el dret a la limitació del tractament de les dades personals facilitades pels seus clients, siguin empreses o particulars.

MAGDA GAYA, PSICOLOGIA I NEUROTERÀPIES es compromet a:

  • A dissenyar la protecció de dades des de l’inici de cada projecte.
  • Nomenar un responsable de la protecció de dades.
  • Demanar el consentiment inequívoc de l’usuari amb una acció positiva, excloent el consentiment tàcit.
  • Avaluar cada any la protecció de dades per cada un dels serveis oferts i per les activitats de l’empresa, i per a cada suport de conservació de les dades personals.
  • Documentar les activitats del tractament.
  • Avisar a la persona afectada de la vulneració del secret de les dades personals o del seu tractament inadequats i oferir -li solucions de reparació adequades a la situació en concret de la forma més ràpida possible.

Per a què utilitzem les dades facilitades?

Per a poder-vos enviar informació relativa als nostres serveis si ens ho han sol·licitat expressament o per als tractaments terapèutics.

Tractarem les seves dades personals de forma confidencial per tal de gestionar la seva relació amb l'entitat MAGDA GAYA, PSICOLOGIA I NEUROTERÀPIES. En cap cas cedirem les seves dades personals a tercers sense el seu consentiment previ.

El període de conservació de les dades serà el necessari per dur a terme la gestió de la seva relació amb l'entitat, i es conservarant durant el període indicat pel COPC (Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya)

Estrictament per a la gestió de les seves dades personals, MAGDA GAYA, PSICOLOGIA I NEUROTERÀPIES podrà emprar programari que pot guardar-les en els EUA. Aquesta transferència està emparada en l'Escut de Privacitat EU - EUA.

En qualsevol moment podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, així com, si és el cas, el dret de portabilitat i limitació del tractament, recollits en el RGPD (UE) 216/679, per correu electrònic a info@magdagaya.cat

PROTECCIÓ DE DADES

Responsable:
MAGDA GAYA, PSICOLOGIA I NEUROTERÀPIES
Finalitat:
  • Realizar les intervencions psicodiagnòstiques i psicoterapèutiques adients, dins el marc de la psicologia clínica.
  • Comunicar als pacients informació relativa al nostre servei.
Legitimació:
Consentiment de la persona usuària mitjançant petició expressa o signatura de document
Destinataris:
No es podran comunicar a cap altra entitat
Drets:
Accedir, rectificar, suprimir i oposar-se, així com altres drets que es detallen en la política de privacitat
Informació Addicional:
Pots consultar informació addicional sobre el tractament de les dades personals a la secció de Política de privacitat i Política de cookies